file4Op zaterdag 25 augustus werden wij, met prachtig weer om te tennissen, om half tien ’s ochtends ontvangen door Marly, Petra en Lydia. Geen ontbijt dit jaar maar meteen aan de koffie en aan de zelf gemaakte cheese cake en chocolade taart, meegebracht door Annatjie en Marleen. De tafels waren sfeervol gedekt met prachtige bloemdecoraties waarvoor onze dank aan Lydia.

Door loting met grappig gedecoreerde tennisballen met een letter of cijfer wist je wanneer je mocht tennissen en met/tegen wie en op welke baan. Ondanks de kleine opkomst van de dames uit onze vereniging hadden de organiserende dames toch een klein Stoffer & Blik toernooi (schema) in elkaar kunnen zetten. In totaal vier rondes waarvan men één ronde een pauze had. De vijfde en laatste ronde zou de finale zijn tussen de nummers één en twee. De koffie/thee en gebak werden gezellig genuttigd. Stipt om tien uur werd er begonnen met de wedstrijden van ieder drie kwartier. Na iedere wedstrijd was er een kleine pauze die gelegenheid bood om iets te drinken.

Na drie rondes stond er een overheerlijke lunch op ons te wachten. Ook werd toen al naar het schema gekeken wie op dat moment de meeste punten had. Spannend, spannend, spannend! Helaas kregen wij tijdens de lunch ook te maken met een flinke plensbui. file3Echter toen die voorbij was, kon men beginnen met de vierde ronde. Annatjie en Eugenie waren toen al zeker van een plek in de finale, spannend werd het toen voor Ingrid, Anne en Marleen. Wie o wie mocht ook in de finale spelen.

file 1Uiteindelijk werd de finale gespeeld door Annatjie en Ingrid tegen Eugenie en Anne. Het werd een spannende partij waarna Annatjie en Ingrid zich Stoffer & Blik kampioenen 2018 mochten noemen. Na de huldiging werd er gezellig nog wat gedronken en gegeten.

Petra deed een oproep wie van de dames volgend jaar wil toetreden tot het Stoffer & Blik organisatie team. Nicole heeft zich enthousiast aangemeld.

Dank aan Marly, Petra en Lydia die het dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt om er een leuk en gezellig toernooi van te maken.