Voordelen lidmaatschap

Naast natuurlijk het lid zijn van een gezellige en sportieve vereniging, biedt het lidmaatschap nog andere voordelen. Als je lid bent/wordt van een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, word je daarmee ook lid van de KNLTB. En dat heeft vele voordelen!

 

Competities en toernooien

Als KNLTB-lid heb je toegang tot alle officiƫle competities op landelijk, regionaal en districtsniveau en duizenden open toernooien per jaar. Alleen KNLTB-leden mogen meedoen aan deze competities en toernooien. Als je je wilt meten met andere tennissers is een KNLTB-lidmaatschap dus onontbeerlijk!

 

Volg je vorderingen

Speciaal voor wedstrijdspelers heeft de KNLTB het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS) ontwikkeld. Met dat systeem kun je snel en gemakkelijk je vorderingen volgen. Aan het begin van het jaar berekent de KNLTB je speelsterkte. Iedere keer als je competitie- of toernooiwedstrijden speelt wordt het resultaat verwerkt in je rating: win je van iemand met een hogere speelsterkte dan wordt jouw rating beter, verlies je van iemand met een lagere speelsterkte dan wordt jouw rating lager. Zo kun je op elk moment aan je rating zien hoe je het doet.

 

MijnKNLTB

Als KNLTB-lid kun je je aanmelden voor MijnKNLTB. In MijnKNLTB kun je (onder andere) je prestaties bekijken en competitieteams volgen. Daarnaast doen de KNLTB-sponsors regelmatig interessante aanbiedingen aan MijnKNLTB-leden. Op de hoogte blijven van tennisevenementen in Nederland en ander tennisnieuws? Meld je dan aan voor de MijnKNLTB-nieuwsbrief.

 

Shoppen met je ledenpas

Als lid van de KNLTB shopt u extra voordelig bij TennisDirect.nl